Sådan Reset en Linksys Etherfast 4116

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for alt udstyr, herunder computere og printerservere, der er forbundet til Etherfast 4166-kontakten. Dette tager alt udstyr udenfor.

2.

Træk strømkablet ud af Etherfast-kontakten. Dette styrer afbryderen. Enheden har ikke en strøm tænd / sluk-knap. Sæt netledningen tilbage efter 10 sekunder.

3.

Start alt udstyr, der er tilsluttet Etherfast 4166-kontakten, og kontroller for internet- eller netværksforbindelse.

Tips og advarsler

  • Hvis du springer over det udstyr, der er tilsluttet kontakten, øger du sandsynligheden for problemer, når du tænder strømafbryderen igen. Mange udstyr kan ikke 'hot swap' eller genoprette forbindelse til internettet alene, når forbindelsen er gået tabt.
  • Linksys Etherfast 4166 Ethernet Switch er fremstillet og solgt af det europæiske datterselskab af Cisco. Afbryderen er designet til at tillade tilslutning af 16 enheder ved hjælp af en internetforbindelse og kan prale med en dataoverførselshastighed på 100 Mbps. Selv om enheden kræver enkle 'plug and play' -forbindelser, er det internt det komplekse udstyr, ligesom computere, som rutinemæssige nulstillinger, hjælper med at holde den i tophastighed og i top tilstand.