Sådan Reset en Linksys Network Key

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indlæs GUI (Graphic User Interface) til Linksys-router ved at indtaste 192.168.0.1 i en webbrowser. Indtast standard brugernavn og adgangskode til 'admin'. Hvis 'admin' ikke virker, henvises til ejerens manual eller Router Passwords.com til en liste over Linksys router standard brugernavne og adgangskoder. Linksys har undertiden ændret standardlogins efter firmware opdateringer, hvilket kunne gøre ejerens manual forældede .

Naviger til 'Wireless' på den sorte menulinje, og navigér derefter til undermenuen 'Trådløs sikkerhed' på den nederste lilla linje.

p> 3.

Skift adgangskoden ud for 'WPA Shared Key' og klik på 'Opdater indstillinger.'

Tips og advarsler

  • Hvis computeren ikke genkender 192.168.0.1 som Linksys routerens IP-adresse, betyder det at du har to stykker udstyr på netværket med samme adresse. Dette sker almindeligvis, når du bruger en anden router som en rækkeforlænger For at overvinde dette, skal du sætte et Ethernet-kabel i en WAN-port på bagsiden af ​​routeren og tilslut den anden ende til Ethernet-porten på computeren. En sammenkoblet forbindelse tvinger computeren til at genkende routerens IP-adresse.
  • Linksys-netværksnøglen er en brugeradgangskode, du skal indtaste i computerens Wi-Fi-profil, når du forsøger at forbinde computeren til det trådløse netværk. Dette forhindrer uautoriserede brugere i at få adgang til din internetbåndbredde. Det er en god ide at Skift adgangskoden hver 30 dage for at forhindre computer hackere i at få adgang ved at finde ud af adgangskoden. Brug af denne proces til at nulstille Linksys netværksnøglen hjælper med at øge den samlede sikkerhed i hjemmenetværket.