Sådan kommer du forbi et smart filter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til Can-t Block.Me-webstedet for at kunne navigere rundt om en SmartFilter-begrænsning. Kan 't Block.Me er en gratis proxy-webside, der er designet til at give brugerne Anonyme browsing privilegier via et sikkert netværk, der får brugere forbi SmartFilter-indstillingerne. For at komme forbi SmartFilter i dit netværk og få adgang til enhver blokeret hjemmeside, skal du blot rulle ned til den store tomme tekstboks, indtaste webstedets URL og klikke på fanen 'Gå' for at besøge den webdestination, du skal se.

< p> 2.

Brug den officielle webside til ProxyMask.info til at underkaste SmartFilter og få sikret adgang til dine ønskede websteder. Dette gratis proxy-netværk giver brugerne mulighed for at vælge browseren anonymt eller uden anonymitet. browsing, der omgår en SmartFilter, indtast webadressen på det websted, du vil få adgang til i den venstre tekstboks på skærmen, og klik på fanen 'Fjern blokering'. Hvis anonymitet ikke er et krav, kan du bruge den rigtige tekstboks og klikke på 'Gå' fanebladet. Begge tekstbokse er tydeligt markeret for at forhindre forvirring, som de skal bruge.

3.

Udnyt den officielle ProxyRat hjemmeside for at komme forbi internetbegrænsninger initieret af SmartFilter. er gratis at bruge, og det skjuler brugerens identitet og IP-adresse, når den gennemser sin sikkerhed ed netværksserver. For at komme rundt om SmartFilter skal du få adgang til den ønskede webside og navigere i indholdet. Du skal rulle ned og skrive webadressens URL til den røde skitserede tekstboks nederst på skærmen. Klik på fanen 'Gå' for at blive omdirigeret.

Tips og advarsler

  • Du kan også komme forbi en SmartFilter med andre proxy sites. En levedygtig måde at finde flere proxy sites på besøger websteder som Free Web Proxy List og ProxShare.com.
  • SmartFilter er en sikkerhedstjeneste udviklet og fremmet af McAfee. Dette produkt administreres af netværksadministratorer på uddannelsesinstitutioner eller -korporationer for at beskytte et netværk, spore internetaktivitet og filtrere websteder, der kan skade netværks færdigheder. I nogle tilfælde kan du måske ikke få adgang til et ufarligt eller informativt websted på grund af SmartFilter. Heldigvis kan du i en situation som denne komme forbi en SmartFilter-begrænsning ved brug af et proxy-websted.