Sådan laver du et parallelt crossover kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skær længden af ​​kablet, der kræves, ved hjælp af ledningsnøglen. Fjern 2 tommer af ydre isolering ved hjælp af trådstrimmeren. Pas på, at du ikke nicker indvendige ledninger under denne proces.

2.

Udelad wireparene. Hold enden af ​​den ydre kappe med den ene hånd for at sikre, at ledningerne ikke bliver uvævet under jakken. Gør det samme for den anden ende af kablet.

3.

Sørg for, at alle indvendige ledninger er nøjagtigt ens længde i begge ender. Hvis ikke, juster dem perfekt lige, og skar derefter den nødvendige mængde lige over ved hjælp af wire snips.

4.

Juster farverne i den ene ende af kablet. Vælg hvilke farver der vil blive tildelt til hvilken pin på DB9-stikket, da de skal matche i begge ender af det færdige kabel. Skru de to halvdele af hvert DB9-kabel ud, eller skru de med den rigtige skruetrækker. Sørg for, at belastningsaflastningen på DB9-adapteren overlapper mindst 1/4 tommer af kabelens yderkappe.

5.

Opvarm loddejernet til driftstemperatur. Hold lØstjernet imod hver stift og ledning. Berør det blyfrie loddemateriale mod disse sammenføjninger, indtil en lille mængde strømmer til krydset. Udfør loddet i DB9-stikket, efter 'Modtag' på knap 2, 'Transmit' på pin 3, 'Data Terminal Ready' på pin 4, 'System Ground' på pin 5, 'Data Set Ready' og 'Carrier Connect' del 1 og 6, 'Request to Send' på pin 7 og 'Clear to Send 'på pin 8 ledningsskema.

6.

Snap eller skru sammen de to halvdele af DB9-stikket. Gentag trinene til den anden ende af kablet.

Tips og advarsler

  • Brug en DB9 til DB25-adapter, hvis en eller flere af de computere, der er i brug, ikke har en DB9-port. Alt, hvad der behøves, er at blot plugge den ene ende af DB9-kabelens stik ind i DB25-adapterens kvindelige ende, og tilslut derefter gik ind i DB25-porten på pc'en.
  • Serielle null modem crossover kabler er nyttige patch cord interfaces, designet i de fleste applikationer til at dele information ved hjælp af en direkte forbindelse fra en pc til en anden. DIYere gør ofte disse kabler ved hjælp af bulk Ethernet-kabling, og derefter lodning på de relevante DB9-ender. Brug af et standard Ethernet-kabel er tilstrækkeligt, da der ikke er standardiseret farvekodning på lige kommercielle DB9 parallelle kabler. Brug af loddejern og sørg for at farverne passer fra den ene ende til den anden er alt, hvad der er nødvendigt for at begynde at overføre data fra en pc til en anden.