Sådan opretter du Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til porten 'Ethernet' eller 'To Computer' på bagsiden af ​​dit internetmodem.

2.

p> Slut den anden ende af Ethernet-kablet til WAN-porten (Wide Area Network) på bagsiden af ​​Linksys-routeren. WAN-porten er adskilt fra de fire LAN-porte (Local Area Network), der også findes på bagsiden af ​​routeren.

3.

Slut strømadapterstikket til strømforsyningen på bagsiden af ​​Linksys-router og derefter tilslutte den anden ende til et stikkontakt. Dette styrer routeren. Det har ikke en strømafbryder.

4.

Slut et Ethernet-kabel til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​routeren, og tilslut derefter den anden ende af kablet ind i Ethernet-porten til den computer, du vil binde til routeren. Hvis du vil have alle computere tilsluttet trådløst, skal du springe over dette trin. Hvis du har flere computere, som du vil have tilsluttet, skal du gentage dette trin for hver computer. Igen kan du knytte fire computere til en router.

5.

Få adgang til Wi-Fi Manager ved at klikke på ikonet for manager, der findes i proceslinjen nederst til højre på din computer skærm. Aktivér Wi-Fi via rullemenuen placeret nederst til venstre i manager. Lederen søger automatisk efter dit netværk. Når du er placeret, skal du fremhæve netværksnavnet og klikke på 'Connect'. Udfør dette trin for hver computer, du vil have trådløst forbindelse til netværket.

Hovedårsagen til at oprette en Linksys trådløse router på dit hjemmenetværk er at tilføje trådløse roamingfunktioner til bærbare computere og spilleudstyr. En router giver dig også mulighed for at binde op til fire ekstra computere via Ethernet-kabler. Dette gør en Linksys trådløse router et alsidigt stykke udstyr, der virkelig bringer et netværk til liv. Hvad der endnu er bedre med at oprette en Linksys-router er, hvor nemt den grundlæggende opsætning virkelig er.