Sådan oprettes en SSL-nøgle

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows-serverens 'Start' -knap og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services Manager' for at åbne din webhost-konsol.

2.

Klik på 'Servercertifikater' i afsnittet 'Sikkerhed' i din IIS-vært. Klik på 'Opret certifikatforespørgsel' for at starte guiden, i den højre rude.

3.

Indtast virksomhedens private oplysninger i de angivne tekstbokse. navn, adresse, dit fulde navn og domænenavnet. Klik på knappen 'Næste'.

4.

Vælg 'Microsoft RSA SChannel' fra rullemenuen og indtast ' 2048 'til krypteringsbitstørrelsen. Klik på' Næste '.

5.

Indtast et filnavn for den gemte krypteringsnøgle. Dette kan være en hvilken som helst mappe på din computer. 'Afslut' for at gemme filen og færdiggøre nøgleoprettelsen.

Din SSL-nøgle (Secure Sockets Layer) giver dig mulighed for at oprette SSL-webtjenester. Disse webtjenester beskytter dine brugeres informationer om at blive hacket, når de sender private data såsom finansiel eller medicinsk information. Du opretter en SSL-nøgle og bruger den til at oprette et SSL-certifikat, hvilket er den fil der bruges til at oprette kryptering på din webhost . Windows serveren giver en guide til at oprette en nøgle.