Sådan opsættes et Westell DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn installationsskærmen Westell fra din computers webbrowser. Indtast IP-adressen '192.168.1.1' i adresselinjen, og tryk på Enter-tasten (se reference 1 side 28).

2.

Klik på knappen Næste for at starte installationsguiden for Westell. Der vises et sikkerhedsdialogvindue, der spørger efter et brugernavn og en adgangskode. 'og i adgangskode feltet indtast' password '. Klik på' OK 'for at fortsætte (se reference 1 side 29).

3.

Indtast brugernavn og adgangskode fra DSL tjenesteudbyder i den næste skærm. Klik på 'Næste' for at anvende den nye konfiguration (se reference 1 side 30).

4.

Indtast VPI / VCI værdierne, hvis det ønskes næste skærm De fleste DSL-udbydere konfigurerer disse værdier på Westell-modemet, så dette trin kan være unødvendigt for de fleste brugere. Hvis ikke konfigureret, skal DSL-udbyderen levere værdierne (se reference 1 side 31). Klik på 'Næste' for at fortsætte til den næste skærm.

5.

Vælg protokol for modemet. De fleste DSL-udbydere forudindstiller også denne skærm. Hvis ikke forudkonfigureret, skal du kontakte DSL-udbyderen for den korrekte værdi (se reference 1 side 31). De fleste DSL-forbindelser bruger PPPoE-protokollen. Klik på 'Næste', når du er færdig.

6.

Klik på 'done' for at afslutte installationsguiden. Westell DSL modemet er nu klar til brug.

Westell DSL modemer er et populært valg af store bredbåndsudbydere, herunder Verizon og AT u0026 T. Hvis du for nylig har logget på DSL-service af en af ​​disse landsdækkende udbydere, modtager du ændringer af et Westell DSL-modem som en del af servicepakken. Westell DSL-modemer er brugervenlige, idet hjemmeforbrugeren er den primære bruger.