Sådan synkroniseres en trådløs forbindelse med en Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på Wi-Fi-administrationsikonet i proceslinjen nederst til højre på computerskærmen.

2.

Vælg 'Wi-Fi' i rullemenuen, der findes i nederste venstre hjørne af Wi-Fi-manager. Dette tænder for den trådløse adapter inde i computeren. Når adapteren tændes, søger den efter Wi-Fi-signaler inden for computerens rækkevidde.

3.

Musen over og klik på dit netværks navn. Klik på boksen mærket 'Connect.' Computeren forsøger at oprette forbindelse til netværket.

4.

Indtast adgangskoden, hvis din router har netværkssikkerhed aktiveret. Hvis du ikke gør det, up box til adgangskoden vises ikke. Når du har indtastet adgangskoden, er forbindelsen godkendt.

Opsætning af et Linksys trådløst netværk er simpelthen et spørgsmål om at tilslutte et Ethernet-kabel til dit modem og derefter tilslutte den anden ende til WAN-porten på bagsiden af ​​din router. Når du har tilsluttet det og lad det helt starte op, er dit hus fyldt med Wi-Fi-signalet, som det skal gøre det muligt for hele din familie at oprette en internetforbindelse. Men uden at synkronisere dine computere til den trådløse Linksys-forbindelse. du vil ikke kunne komme ind på internettet.