Min nye laptop forbinder ikke til D-Link

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Laptopindstillinger

1.

Kontroller, at Wi-Fi-radiomodtageren er tændt. Nogle bærbare computere har en switch, og andre har en knap, der styrer Wi-Fi-modtageren.

2.

Kontroller, at D-Link router er inden for det foreslåede område af den bærbare computer. Forskellige router-modeller har forskellige maksimumsintervaller; Se brugervejledningen til produktspecifikke oplysninger.

3.

Klik på ikonet 'Start' og vælg 'Opret forbindelse til'.

4 .

Vælg D-Link-routerens netværksnavn fra listen over tilgængelige netværk, og tryk på 'Connect'. Fortsæt til næste trin, hvis den bærbare computer stadig ikke vil oprette forbindelse til routeren.

5.

Højreklik på D-Link-netværket i vinduet 'Opret forbindelse til et netværk' åbnes i det foregående trin og vælger 'Diagnose'.

6.

Vælg en af ​​de foreslåede løsninger og vent til processen er færdig. Kontroller vinduet 'Opret forbindelse til et netværk' for at se om forbindelsen var vellykket.

7.

Kontroller, at netværksadgangskoden blev indtastet korrekt. Klik på 'Åbn netværk og delingscenter' i vinduet 'Opret forbindelse til et netværk'.

8.

Klik på 'Administrer trådløse netværk' og højreklik på D-Link-netværket navn.

9.

Vælg 'Egenskaber' og klik på fanen 'Sikkerhed'.

10.

Indtast netværksadgangskoden og klik på 'OK'. Adgangskoden skal indtastes nøjagtigt, som det fremgår af routerens sikkerhedskonfiguration. Nøglen er hovedtekstmæssig, og den bærbare computer forbinder ikke korrekt, hvis nøglen er indtastet forkert. Kontroller, om den bærbare computer forbinder i 'Connect to et netværk 'vindue.

Klik på knappen' Adapteregenskaber 'i vinduet' Administrer trådløse netværk ', hvis de tidligere trin ikke løste problemet.

12.

Vælg 'Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)' fra listen og klik på knappen 'Egenskaber'.

13.

Kontroller, at IP-adressen og DNS-serveradressen er indstillet til at blive indhentet automatisk, og tryk på 'OK'. Kontroller, om den bærbare computer forbinder i vinduet 'Opret forbindelse til et netværk'.

Routerindstillinger

1.

Indsæt en sikkerhedsnål eller lignende genstand i det forsænkede nulstillingshul, som er placeret på bagsiden af ​​routeren, og tryk på knappen i fem til 10 sekunder for at nulstille routeren til sin oprindelige fabrik indstillinger.

2.

Tilslut D-Link-router til t han bærer via det medfølgende Ethernet-kabel.

3.

Åbn en webbrowser og skriv '192.168.0.1' i adresselinjen og tryk på 'Enter'.

< p> 4.

Skriv 'Admin' som brugernavn og lad adgangskoden være tom for at logge ind på routerens kontrolpanel. Nogle modeller kan kræve et kodeord. Se manualen, hvis denne kombination af brugernavn og adgangskode ikke virker.

5.

Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationsguiden. Sørg for at aktivere Wi-Fi-senderen og vælg 'Dynamisk' som metode til tildeling af IP-adresser.

6.

Tilslut til D-Link-routeren via 'Connect to 'i menuen' Start 'på den bærbare computer.

D-Link routere kommer med trinvise instruktioner om, hvordan du fuldfører den oprindelige installationsproces. Men nogle brugere oplever stadig problemer med at forbinde deres laptop til routeren. Dette gælder især for Wi-Fi-forbindelser.