Opkaldsmodemoplysninger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Typer

Opkaldsmodemer er enten software- eller hardwaremodemer, ifølge Kubuntu. Software modemer, som er indbygget i computeren, er det mest almindelige opkaldsmodem. Hardware modemer er placeret eksternt.

Betydning

De mest almindelige modemstandarder er version 90 (v.90) og version 92 (v.92). V.90-modemer kan få den maksimale downloadoverførselshastighed på en telefonlinje - 56 kilobits per sekund - kun hvis den er tilsluttet en hurtigere digital forbindelse. V.92 og v.90 er ens, undtagen v.92 giver mulighed for forbedrede uploadhastigheder takket være bedre caching og kan altid komme tæt på de maksimale upload / download grænser for en traditionel telefonlinje.

Overvejelser

Alle opkaldsmodemer er begrænset til downloadhastigheder på 53 kilobits per sekund på grund af føderal lovgivning om signalstøj. Hvis du ikke har et v.92-modem, skal du overveje at opgradere til en, fordi det giver dig mulighed for at sætte din internetforbindelse i venteposition, så du kan svare på telefonen. Opkaldsmodemer forbinder din computer med internettet ved hjælp af en standard telefonlinje. Selvom opkaldshastigheder er ved deres maksimale overførselsgrænse på 56 kilobits per sekund, sørger du for at få mest muligt ud af din linje ved at bruge det mest avancerede modem.