Sådan Port Forward i et Siemens 4200 DSL Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser og indtast '10.0.0.138' i adresselinjen.

2.

Indtast brugernavn og kodeord for en brugerkonto på modemet med administrative rettigheder. Standardadministratorens konto bruger 'admin' til både brugernavn og adgangskode.

3.

Klik på 'Opsætning' i panelet til venstre i vinduet og derefter Klik på 'Port videresending' i listen under den.

4.

Åbn rullemenuen 'Vælg protokol' og vælg den type port, du videresender. 'TCP' og 'UDP.' De fleste applikationer bruger 'TCP'.

5.

Indtast det portnummer, du vil videresende, i øverste 'TCP / UDP-port 'Hvis du vil videresende en række porte, skal du indtaste det nederste nummer i topboksen og det højere nummer i bundboksen.

6.

Klik på' Viderekoblingsvalg protokol / service til IP-adresse. '

7.

Indtast IP-adressen på den computer, der kører det program, du skal sende porten til. For at kontrollere en computer' s IP-adresse, åben 'Kontrolpanel' fra Startmenuen, skriv 'adapter' i søgefeltet nær øverste højre hjørne af vinduet, og klik derefter på linket 'Vis netværkstilslutninger'. Dobbeltklik på den netværksadapter, computeren bruger, og klik derefter på knappen 'Detaljer'. IP-adressen er angivet i posten 'IPv4-adresse'.

8.

Klik på 'Anvend' for at videresende portene.

Tips og Advarsler

  • Forskellige programmer bruger forskellige porte til deres netværkstrafik. Se programdokumentationen for at finde ud af, hvilken port et specifikt program bruger, eller besøg et portkatalog online.
  • Firewalls er en type sikkerhedsforanstaltning, der beskytter din computer mod angreb over dit netværk ved at blokere al trafik, der ikke er specifikt tilladt via det. Port forwarding er, hvordan du konfigurerer en firewall for at tillade bestemte typer netværkstrafik gennem firewall ubegrænset. Hvis du har en firewall installeret på dit Siemens 4200 DSL-modem, skal du konfigurere firewall'en manuelt for at give nyinstallerede programmer adgang til din internetforbindelse.