Sådan nulstilles en lokal sikkerhedspolitik i Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows XP 'Start' -knappen og klik på 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Administrative værktøjer', og klik derefter på 'Lokal sikkerhedspolitik.'

2.

Klik på plustegnet til venstre ved siden af ​​ikonet mærket 'Lokale politikker'. Dette indeholder tre mere politikkataloger. Klik på 'Brugerrettigheder'.

3.

Dobbeltklik på den politik, du vil nulstille. Hvis du f.eks. Vil nulstille brugerens evne til at få adgang til computeren fra en anden computer på netværket, skal du dobbeltklikke på politikken mærket 'Adgang til denne computer fra netværket.'

4.

Vælg 'Ikke konfigureret' i rullemenuen. Dette nulstiller politikken til standard Windows-værdien. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Fortsæt med at nulstille hver politik, du vil redigere i politikken editor.

5.

Genstart computeren for at politikkerne træder i kraft.

Windows XP-operativsystemet har en lokal sikkerhedspolitik, der styrer, hvordan brugerne kan interagere med computeren. Den lokale politikredaktør gør sikkerhedsindstillingerne slukket, og det giver dig mulighed for at tilpasse netværkssikkerhed i Windows XP. For at nulstille en politik skal du indstille den til 'Ikke konfigureret'. Alle lokale politikker er som standard indstillet til 'Ikke konfigureret'. Når du returnerer en politikens værdi til 'Ikke konfigureret', ignoreres den af ​​Windows.