Sådan aktiveres SSL i IIS 5.1

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din IIS-webserver og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services Manager' for at åbne din hovedkonsol.

2.

Højreklik på det websted, du vil konfigurere med SSL, og vælg 'Egenskaber'. Klik på 'Directory Security' i det nye konfigurationsvindue, der åbnes. Klik på 'Servercertifikat'. Dette åbner et nyt vindue med en guiden, der hjælper dig med at installere og konfigurere SSL. Klik på 'Næste' i velkomstvinduet.

3.

Klik på knappen mærket 'Import et certifikat fra en .pfx-fil' og klik på 'Næste'. Klik på knappen 'Gennemse' og peg på placeringen af ​​dit SSL-certifikat. Indtast SSL-adgangskoden til certifikatet, og klik på 'Næste' i den aktiverede tekstboks.

4.

Indtast dit organisations navn, adresse og dit for- og efternavn. Dette vises til brugere, som verificerer SSL-certifikatet i deres webbrowser. Indtast '443' for portindstillingerne og klik på 'Næste'. På den sidste skærm klikker du på 'Afslut' på det sidste skærmbillede for at gemme indstillingerne og lukke guiden.

Secured Sockets Layer (SSL) er en beskyttelsestjeneste, der giver din webhost software mulighed for at kryptere data, der sendes frem og tilbage mellem klientmaskinen og serveren. Internet Information Services (IIS) version 5 er inkluderet i ældre Windows-operativsystemer som 2000. Du kan stadig bruge ældre Windows webhost software til at konfigurere SSL og hoste websteder online.