Sådan blokerer du trådløse signaler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Søg efter IP-adressen til den trådløse router. Dette er normalt placeret nederst på dit hjemmodem. Adressen starter med 'http: //'. Skriv denne adresse nede, eller hold modemmet tæt på dig for at henvise til adressen senere.

2.

Tænd din computer og start din webbrowser. Indtast IP-adressen, der vises nederst på modemet i URL-linjen øverst på siden.

3.

Rul gennem de viste muligheder og klik på ' Sikkerhedsindstillinger.' Fra det nye vindue skal du vælge indstillingen for at oprette og gemme en ny adgangskode til din forbindelse. Indtast din nye adgangskode, og indtast den igen for at bekræfte og klik på 'Gem'.

4.

Luk webbrowseren og vent et øjeblik, inden du genstarter browseren. Din computer vil nu kun oprette forbindelse til det trådløse signal, du har gemt. Dette vil også blokere andre computere fra at oprette forbindelse til dit trådløse internet-signal.

Personlige computere har som regel mulighed for at oprette forbindelse til et trådløst internet (Wi-Fi) signal, der stammer fra dit hjem. Din computer kan også oprette forbindelse til trådløse signaler stammer fra andre kilder tæt på dit hjem, hvis de ikke er sikret med et kodeord. Du kan blokere din computer for at få adgang til eller forsøge at få adgang til disse signaler ved at følge de rigtige trin.