Hvad er et Direct Crossover Ethernet-kabel?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konfiguration

Crossover Ethernet-kablet er et Cat 5, 5e eller 6-kabel, der har pins 1, 2, 3, 6 i den ene ende. Kablet ledninger er tilsluttet pin 1 til pin 3 i en RJ-45-stik i den anden ende, pin 2 til pin 6, 3 til 1 og 6 til 2.

Brug

Et direkte Ethernet-crossover-kabel fungerer på samme måde som et Ethernet-netværk gør, men kræver ikke et nav, en switch eller en router. Det giver dig mulighed for at dele filer, mapper printere, drev eller periferiudstyr direkte. Du kan også bruge den til en hurtig måde at dele en internetforbindelse eller spille et netværk på med en anden computer.

Fordele

En direkte forbindelse via et direkte crossover-kabel er hurtigere end et serielt eller parallelt kabel og kan nå op til 100 meter uden brug for en repeater, og den software, der er nødvendig for at konfigurere forbindelsen, er allerede en del af computerens operativsystem.

Installation

Sluk begge netværksenheder. Sæt RJ-45-kabelstikket i Ethernet-porte på begge enheder. Tænd begge enheder Hvis du planlægger at dele en internetforbindelse, skal du sørge for at hovedcomputeren er tilsluttet internettet og konfigureret korrekt. På den primære computer skal du klikke på 'Start' og 'Kontrollpanel' u0026 gt; 'Netværk og internet' u0026 gt; 'Netværks- og delingscenter. Hvis netværk og fildeling er slået fra, skal du på indstillingslinjen ændre indstillingen. Klik på 'Tænd netværksopdagelse og fildeling'. Vælg 'Nej, gør det netværk, jeg er forbundet til et privat netværk.' Computeren oprettes automatisk som 'Offentligt sted' netværk. Et direkte crossover Ethernet-kabel bruges primært til at forbinde to computere direkte uden at gå gennem en router-hub eller til at forbinde to netværksenheder på samme tid med identiske RJ-45-stik.