Sådan Reset et Linksys brugernavn

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slå Linksys router på ved at sætte den i en stikkontakt. Linksy routere har ikke kontakter for at tænde dem. For at nulstille brugernavnet skal du have router tændt.

2.

Find nulstillingshullet på højre side af det bageste kontrolpanel. For at gøre det nemmere at finde, markerede Linksys hullet 'reset'.

3.

Indsæt et tandstikker i nulstillingshullet og skub det ind, indtil du hører et let klik. Hold tandstikket på plads, indtil lysene på forsiden af ​​routeren blinker. Dette ændrer standard brugernavn tilbage til 'admin'.

En af de fantastiske funktioner ved en Linksys-router er evnen til at tilpasse routerindstillingerne via GUI'en (Graphic User Interface.) En af de indstillinger, du kan ændre på routeren, er brugernavnet. Dette er det navn, du bruger, når du logger ind på GUI'et, og der er kun en måde at ændre det ved at logge ind på GUI'en og opdatere den. Men hvis du har glemt brugernavnet, kan du ikke komme ind i GUI'en for at ændre den. Dette giver et overfald. Hvis dette har været tilfældet med dig, er den eneste måde at rette op på problemet at nulstille brugernavnet ved at udfylde en master nulstilling af routeren.