Sådan Wire en Cat 6 Cable

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skær mængden af ​​netværkskabel, der er nødvendigt. Brug wire strippere til at strippe ydersiden af ​​ledningerne (ca. to inches). Placer ledningerne i den følgende rækkefølge fra venstre mod højre (T568B ledningsdiagram): 'Hvid / Orange, Orange, Hvid / Grøn; Blå Hvid / Blå; Grøn; Hvid / Brun; Brun '

Flad og ret tråd.

3.

Skær enderne af ledningerne til at gøre dem samme længde. Stram enderne af ledningerne, så ca. 3/4 tommer udsættes.

4.

Placer RJ-45-stikket (netværksstik) foran dig. Sørg for at du kan se hullet, hvor du vil tilslutte og skubbe ledningerne ind. Rørstikket på RJ-45 skal være på bunden.

5.

Indsæt ledninger i RJ-45-stikket. Kontroller, at hver ledning er helt indsat på stikkets forside og i den rigtige rækkefølge. Coveret på Ethernet-kablet skal strække sig ind i RJ-45-stikket.

Brug crimpere til at klemme RJ-45-stikket. Gør dette et par gange for at sikre, at guldmetallene er alle flade og kablet er stramt.

6.

Gentag trinene for den anden side af netværkskablet. < Test testkablet.

Tips og advarsler

  • Kabel testeren er god til at teste kablet, når det er færdigt. (ikke nødvendigt at have)
  • Vær forsigtig, når du skærer / fjerner kablet ikke at skære i de faktiske ledninger.
  • CAT6-netværkskabel betragtes stadig som en nyere model i nutidens teknologi. Den er tilsluttet det samme som andre netværkskabler som CAT5, som de fleste stadig bruger. Men CAT6 har nogle forskelle og flere fordele. Det er bagudkompatibelt med lavere kategori netværkskabler. I modsætning til CAT5 benytter det alle fire snoet par. CAT6 understøtter kommunikation med mere end dobbelt så meget som CAT5e og bruges til overførsel af meget større filer. Der er flere planer i fremtiden for CAT6 og højere kabling. Få skridt til at oprette dit CAT6 netværkskabel.