Sådan hentes trådløst internet til Dell Laptop

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning og konfiguration af den trådløse router

1.

Tilslut et Ethernet-kabel mellem DSL- eller kabelmodemet til WAN-porten på bagsiden af ​​den trådløse router. Hvis DSL- eller kabelmodemet ikke er tilsluttet, skal du tilslutte en telefonlinje (til DSL) eller koaksialkabel (for kabel) fra vægstikket til modemet.

2.

Tilslut et Ethernet-kabel mellem Dell-computeren til en af ​​de fire LAN-porte på bagsiden af ​​den trådløse router.

3.

Åbn en webbrowser og gå til adressen for routerens webgrænseflade. Henvis til routerens brugervejledning til den specifikke adresse, men det svarer til '192.168.XX'

4.

Log ind ved hjælp af loginoplysninger fra routeren's brugervejledning. Loginoplysningerne vil være forskellige afhængigt af producenten, men et almindeligt brugernavn og adgangskode er 'admin' og 'adgangskode'.

5.

Klik på 'Wireless', og skift derefter Netværksnavnet (SSID) til dit ønskede netværksnavn.

6.

Klik på 'Trådløs sikkerhed' og vælg den trådløse sikkerhed type, og indtast derefter den trådløse sikkerhedsnøgle. Gem indstillingerne og afslut ruteprogrammet.

Konfiguration af Dell Wireless Utility

1. < / p>

Afbryd Ethernet-kablet fra den trådløse router.

2.

Klik på ikonet Dell Wireless Utility nederst til højre. Ikonet ligner en række voksende lodrette stænger.

3.

Dobbeltklik på dit trådløse netværk, som kan identificeres af SSID, fra listen over tilgængelige netværk. < /p>

4.

Indtast sikkerhedsnøglen, og klik derefter på 'Connect.'

Tilslutning af trådløst internet til en Dell bærbar computer indebærer at oprette det trådløse internet ved hjælp af en trådløs router og derefter konfigurere det trådløse kort på Dell laptop. Selvom det trådløse internet vil begynde at fungere, når du tilslutter routeren til DSL eller kabelmodem, anbefales det at implementere trådløs sikkerhed. Dette forhindrer uautoriserede brugere i at forbinde og bruge dit trådløse netværk.