Sådan synkroniseres Desktop og bærbare filer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og 'Denne computer.' Naviger til den mappe, der indeholder de filer eller mapper, du skal holde synkroniseret mellem skrivebordet og bærbare computere.

2.

Højreklik på mappen og klik på 'Egenskaber'. Klik på 'Deling'. Tryk på knappen 'Del'.

3.

Højreklik på mappen igen og vælg 'Altid tilgængelig offline.' Luk Explorer-vinduet.

4.

Klik på 'Start' og 'Kontrolpanel.' Tryk på 'MobilePC' og vælg 'Sync Center.'

5.

Vælg 'Konfigurer nye synkroniseringspartnerskaber.' Vælg din bærbare computer fra listen over godkendte synkroniseringsenheder.

6.

Klik på 'Synkroniser' for at manuelt synkronisere mapperne eller 'Planlægning' for at indstille en bestemt tidsramme eller begivenhed til synkronisering . Filerne synkroniseres med den seneste revision på både skrivebordet og den bærbare computer.

Når du bruger dit skrivebord hjemme og din bærbare computer på vejen, kan du ende med to computere, der har vigtige dokumenter spredt overalt. Windows Sync Center er en dualitet, der er indbygget i Windows-operativsystemet, som giver dig mulighed for at holde mapper synkroniseret mellem forskellige enheder. Synkronisering giver dig mulighed for altid at have den nyeste version af dine filer til rådighed. Du kan også fjerne at forsøge at finde ud af, præcis hvilken computer der har dine vigtige arbejdsdokumenter eller familieferiebillederne.