WLAN Værktøj til Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Et WLAN er et trådløst lokalnetværk. Trådløs kommunikation kan involvere mobiltelefoner eller pc'er, der ikke har en fysisk forbindelse til et netværk. En trådløs forbindelse anvender adgangspunkter (steder, der kan samle op og sender et trådløst signal) og sikkerhedsprotokoller, der holder kommunikation sikker og forhindre utilsigtet eller tilsigtet opdagelse af indholdet af et opkald. Trådløse værktøjer er programmer, der letter trådløs kommunikation, herunder at levere diagnostisk hjælp.

Kismet

Kismet er en trådløs sniffer. Det identificerer trådløse netværk ved passivt at snuse eller læse indhold og det kan afdække skjulte (ikke-transmitterende) netværk, hvis de er i brug.Kismet er også en netværksdetektor. Den kan automatisk registrere en netværks IP-informationsblok (disse er de internetprotokolnumre, der identificerer en netværksadresse) ved at se på flere netværksoverførselsprotokoller. Det kan fortælle, hvordan netværket bevæger trafik og information. Det kan plotte opdagede netværk og producere estimerede intervaller på downloadede kort.Hackere har været kendt for at bruge dette værktøj til wardriving (køre rundt i en bil på udkig efter åbne og udsatte netværk, hvorfra man kan stjæle oplysninger).

NetStumbler < / h2> Netstumbler er et Windows-værktøj, der er kendt for at finde åbne trådløse adgangspunkter og trådløse LAN. Det kan verificere, at du har oprettet et netværk på den måde, du har planlagt, fordi det giver værktøjer til undersøgelser af websteder og at finde og kortlægge WLAN-installationer. Det er således også nyttigt at finde steder med dårlig dækning i WLAN.Desuden, hvis der er interferens i dit trådløse netværk, kan det hjælpe dig at opdage en slyngelstat netværk, der er årsag til problemet, samt at opdage rogue access points.NetStumbler er en frit tilgængelig til download program.

AirMagnet

AirMagnet WiFi Analyzer er et værktøj til mobil revision og fejlfinding af Wi-Fi-netværk. Hvis WiFi-administratorer har mistanke om, at de har sikkerhedstrusler og andre sårbarheder i det trådløse netværk, hjælper dette program dem med at bestemme, hvad de er.AirMagnet er en suite af WLAN diagnostiske værktøjer, der giver netværksadministratorer at teste og diagnosticere snesevis af almindelige trådløse problemer med ydeevnen, herunder enhedskonflikter, tilslutningsmuligheder og throughput spørgsmål og signalproblemer . Det giver også en oversigt over alle WiFi-enheder i netværket.Dette er et kommercielt produkt og tilbyder flere værktøjer end frie muligheder, herunder rapporteringsværktøjer og en ramme og trafik signalanalysator, der kan levere statistikker over enhver enhed i systemet.