Om Karriere i Computer Hardware u0026 Netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Grundlæggende færdigheder

Kandidater '-begreber for en karriere i netværk med traditionelle hardwarekompetencer - såsom TCP / IP, routere og switches, netværksadresseoversættelse, plus RAID og JBOD - skal justeres og tilføjer måske en forståelse for SQL En kendskab til MS Office og især MS Visio er også gode aktiver for ingeniører, der skal oprette netværksdiagrammer, der viser alle noderne.

Hardware Computer Færdigheder

En ingeniør vil have brug for færdigheder ledningsføring et kommunikationsskab, med mulighed for at afslutte Cat-5-netværkskabler og brug af kabelhåndteringsevner. Det betyder, at der følger 568-A eller 568-B ledningsordninger og skaber pæne, rydde drop-ledninger i patchpanelet.

Andre færdigheder

For at følge en karriere inden for computerhardware og netværk skal en medarbejder have folkets færdigheder, mens de stadig kan diagnosticere computerrelaterede problemer, som de vedrører et netværk. Det betyder at identificere netværksproblemer og vide, hvor man skal kigge efter forbindelsesproblemer, mens man behandler peopl e med takt og respekt. Karriere i computernetværk er stadig en mulighed, men arbejdsgiverne ser nu mere og mere ud til ansøgere med varierede færdigheder. For eksempel vil netværk og SQL-færdigheder højst sandsynligt blive kombineret hos mange virksomheder.