Sådan laver du en Torrent med uTorrent

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn uTorrent. Når uTorrent-vinduet vises, skal du klikke på 'File' og 'Create New Torrent.' Der vises et nyt vindue med en boks øverst for 'Vælg kilde'; Klik på knappen, der siger 'Tilføj fil', og en ny boks åbnes, så du kan gennemse filer eller klikke på knappen, der siger 'Tilføj mappe', hvis du vil omdanne en mappe til en torrent. Vælg den fil eller mappe, du vil lave i en torrent, og klik på 'Åbn'.

2.

Indtast dine trackers i 'trackers' boksen; værtssteder tilbyder nogle gange deres egne trackers (når du vælger dit værtssted, kan du finde disse oplysninger). Indtast trackers i tracker boxen; For eksempel indtaste 'http://www.sumotracker.com/announce' for at bruge sumotracker. Du skal dobbelte mellem linjerne mellem trackere. Andre offentlige trackers omfatter: 'http://open.tracker.thepiratebay.org/announce,' 'http://torrent-downloads.to:5869/announce,' 'http://denis.stalker.h3q.com: 6969 / announce, '' http://pirates.sumotracker.com/announce. ' Indtast nogen af ​​disse.

3.

Indtast en 'kommentar' til din torrent i kommentarfeltet under trackerne til visning. Klik på 'Opret og gem som.' at tillade uTorrent at oprette torrenten, og du kan gemme strømmen til din computer (muligvis til en torrent-mappe, du har oprettet eller sammen med den oprindelige fil).

4.

Vælg et værtssted, såsom Seed Peer, Mininova eller Torrent Downloads, og find indstillingen 'upload' (se Ressourcer). På upload siden finder du en mulighed for at gennemse filer, der skal uploades. Find din torrentfil og klik på 'Åbn'. Torrent-websteder kan indeholde andre muligheder, såsom et sted for at indtaste flere kommentarer om din torrent eller kategorisere det. Indsend torrent for at gøre det tilgængeligt for download.

Torrenter giver mulighed for at dele filer på tværs af internettet, og uTorrent gør processen meget let. Alle slags filer - fra programmer til videoer til billedsæt - kan deles på tværs af internettet fra din computer. Du skal bruge 'trackers' til at sende en torrent, som kan bruges fra værtswebsteder, eller med nyere versioner af uTorrent, kan du endda oprette din egen tracker. Når du har valgt en værtwebsite, kan du uploade din torrent for alle, der skal downloade.