Sådan opsættes en bærbar computer for at få trådløs internetadgang

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se din produktmanual om, hvordan du aktiverer computerens trådløse funktioner. Da proceduren for at tænde for Wi-Fi normalt varierer blandt computerproducenter, vil din produktmanual forklare, hvordan du Få trådløs service på din bærbare computer.

2.

Aktivér den trådløse komponent udefra på computeren. Mange computere har skifter på deres sider, der skal drejes til 'ON' eller en universel 'Wi-Fi' over tastaturet.

3.

Start og log på på din computer.

4.

p> Klik på knappen 'Trådløst internet' nederst til højre på proceslinjen. En liste over mulige internetforbindelser vises.

5.

Klik på den ønskede trådløse internetforbindelse Internetforbindelse. Afhængigt af din forbindelsestype skal du muligvis indtaste et kodeord, der skal forbindes trådløst til internettet.

Trådløs internetadgang er fantastisk, hvis du skal bruge din bærbare computer på en bred vifte af steder. Uanset om du arbejder på en lokal Starbucks, i din college-stue eller i din egen stue, er det en hurtig og nem proces at aktivere computerens trådløse funktioner. Faktisk, hvis du ikke er bekymret for at dræne batteriet på din bærbare computer, kan du forlade dine trådløse evner hele tiden.