Sådan opsættes en bærbar computer med en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer din router i nærheden af, hvor du bruger din bærbare computer mesteparten af ​​tiden. Hvis du skal bruge bredbåndsinternet, skal du oprette routeren i nærheden af ​​modemet. Tilslut routeren til et stikkontakt. Tilslut bredbåndsmodemet via et netværkskabel og tilslut det til internetporten.

2.

Slut pc'en til routeren ved hjælp af et netværkskabel fra den bærbare computers netværkskort til en åben port på routeren.

3.

Åbn en webbrowser og indtast routers IP-adresse. Indtast routerns brugernavn og adgangskode. Giv routertilslutningen et navn og ændrer eventuelle sikkerhedsindstillinger, du vil. Du kan afbryde kablet, når det er færdigt.

4.

Tilslut trådløst Højreklik på det trådløse netværk i det nederste højre proceslinjeområde. Vælg navnet på det netværk, du oprettede, og klik på 'Connect.'

Routere er grundlæggende og billige stykker af netværksudstyr. Mens du kan købe en professionel router til et stort netværk, vil de fleste routere, du finder i computerforretninger, blive bygget til hjemmemarkedet og gøre et godt stykke arbejde med meget lidt indsats fra brugeren. Brug af en router med en bærbar computer Det er ikke meget anderledes end at bruge det med et skrivebord, bortset fra at du er mere tilbøjelig til at bruge de trådløse funktioner.