Kan jeg ændre Windows Firewall?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Basics

For at ændre indstillingerne i firewallsoftwaren, klik på 'Start' knappen og vælg 'Kontrolpanel' u0026 gt; 'Windows Firewall.' Vælg 'Avancerede indstillinger' fra menupanelet for at få adgang til de egenskaber, der kan ændres. Du skal være logget ind som administrator for at kunne foretage ændringer.

Begrænsninger

Hvis din computer er knyttet til et netværksdomæne, er systemadministratoren ansvarlig for at indstille politikkerne. Nogle af firewallindstillingerne kan etableres på domæneniveauet, så de gælder ensartet på alle netværkscomputere. Du kan ikke få adgang til eller ændre disse indstillinger.

Overvejelser

Windows Firewall kan være slået fra af en administrator. Installation af et alternativt firewallprodukt kan tilsidesætte Windows-versionen. Hvis dette er tilfældet, vises en meddelelse i Windows Firewall, der fortæller dig, at den styres af produkt X. Du kan også vælge at slukke for firewallen og fungere uden den beskyttelse, den tilbyder. Dette foreslås ikke. Windows Firewall-programmet er en forsvarspakke til frontlinjen, som automatisk kommer med operativsystemet. Ifølge dine indstillinger tillader det nogle internettrafik igennem din computer og blokerer andre.