Sådan konfigureres et trådløst DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut telefonlinjen fra vægstikket til bagsiden af ​​DSL-modemet.

2.

Slut et Ethernet-kabel fra computer til en af ​​de fire LAN-porte på bagsiden af ​​DSL-modemet.

3.

Åbn en webbrowser og indtast adressen til routerens webprogram. adresse adskiller sig fra fabrikanter, men ser normalt ud som '192.168.XX' Se brugervejledningen til den specifikke adresse.

4.

Indtast log-in-oplysningerne. Brugernavn og adgangskode er henholdsvis 'admin' og 'password', men disse oplysninger kan variere af producenten. Se brugervejledningen for specifikke loginoplysninger.

5.

Klik på 'Wireless' og indtast et trådløst netværk (SSID). Dette er for at identificere dit netværk.

6.

Klik på 'Trådløs sikkerhed' og vælg en trådløs sikkerhed type, og indtast derefter den trådløse sikkerhedsnøgle. Gem indstillingerne og afslut routernes hjælpeprogram.

Et trådløst DSL modem er et DSL modem og trådløs router indbygget i en enkelt enhed. Den eneste konfiguration, du skal gøre med enheden, involverer de trådløse sikkerhedsindstillinger.DSL står for digital abonnentlinje, og den konverterer data over telefonlinjer til højhastigheds internet ved hjælp af et DSL-modem. De fleste modemer har kun en port til forbindelser, men med et trådløst DSL-modem kan du forbinde flere trådløse brugere og op til fire kablede brugere.