Sådan laver du en antenne til en trådløs internetadapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Gør antennen

1.

Tøm og grundigt rengør din suppe. Sørg for at den er tør, før den bruges, overskydende fugt vil nedbryde signalstyrken.

2.

Mål 2,5 tommer op fra bunden af ​​dåsen og bore et hul på det tidspunkt. Forøg hullet lige nok til at rumme N-type stik og bore fire huller rundt om den til skruer. Hovedhullet skal have en 1/4 inch diameter, og skruehullerne skal have en diameter på 1/8 inch. N-type Kvindelige stik kan findes hos de fleste elektronikforsyningsbutikker. Den type du har brug for ligner et fladt stykke med en skrueforbindelse svarende til en tvs koaksialforbindelse på den ene side og en lille messingnub på den anden, beregnet til lodningstråd. < /p>

3.

Slip kobbertråden gennem stikket. Mål 1,2 tommer fra den flade overflade, der indeholder loddetjenen; din ledning skal nå denne længde. Løsn tråden på plads og hold den så lige som muligt.

4.

Placér stikket mod ydersiden af ​​dåsen, så tråden stikker ud i dåseindretningen gennem hul du lavede. Skru stikket på plads ved at sætte skruerne på indersiden af ​​dåsen og placere møtrikkerne på ydersiden. Dette minimerer signalforstyrrelser.

5.

Tilslut pigtailkablet. Et pigtail-kabel er et kabel, der har en stor skrueforbindelse i den ene ende og en mindre på den anden. De findes hos elektronikforsyningsbutikker som Radio Shack.

Selv om de fleste bærbare computere har en trådløs internetant antenne indbygget, kan du øge din signalmodtagelse - øge stabiliteten og rækkevidden - ved at købe en ekstern antenne eller ved at lave din egen antenne. En antennens primære funktion er at fokusere og lede elektromagnetiske bølgefrekvenser til deres ønskede destination - dit trådløse bærbare kort. Du kan lave en trådløs antenne lidt mere end en suppe og en lille kobbertråd og de tilhørende stik ..