Sådan opsættes Wireless NIC på Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installationsdisken for det trådløse NIC i computerens diskdrev. Et installationsprogram starter.

2.

Tryk på 'Næste' for at navigere gennem installationsprogrammet. Selvom hvert program varierer afhængigt af producenten, har opsætningsprogrammet i almindelighed tryk på 'Næste' for at starte programmet, så du kan bestemme, hvor driveren skal installeres, eller du kan beholde standardplaceringen. Hvis du trykker på 'Next' igen, får installationsprogrammet til at installere driveren, og derefter klikker 'Finish' Exit programmet.

3.

Sæt Wireless NIC i PCMCIA eller ExpressCard slot den bærbare computer. Hvis du bruger et skrivebord, skal du slukke for computeren og fjerne venstre sidepanel og derefter indsætte det trådløse NIC i en ledig PCI-stik på bundkortet, og sørg for at skrue af og fjerne metalfyldstofet bag på computeren. PCI-slots er i computerens nederste venstre hjørne. Luk computeren igen.

4.

Klik på 'Start' og derefter 'Opret forbindelse til.' På den liste, der åbnes, skal du klikke på det trådløse netværk, som du vil oprette forbindelse til.

5.

Indtast den trådløse sikkerhedsnøgle, og tryk derefter på 'Connect.'

Et trådløst NIC eller netværkskort er et kort, der kan tilføjes, så din computer kan oprette forbindelse til trådløse netværk. Afhængigt af din computer kan det trådløse NIC enten være et PCMCIA-, ExpressCard- eller PCI-kort. PCMCIA og ExpressCard er til bærbare computere og er slots, der er tilgængelige på hver side af den bærbare computer. PCI-kortet er en slot på bundkortet inde i computeren.