Anvendelse af Blu-ray Disc-kopimaskiner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Blu-ray er den nyeste tilpasning af videomedier, der efterfølger Digital Video Disc (DVD). Diskoptagere eller brændere giver enhver person mulighed for at lave kopier af en disk på en tom BD-ROM fra hendes hjem, enten til reproduktion eller til masseproduktion. Blu-ray kopimaskiner tjener et par unikke og hjælpsomme formål.

Opbevaring Formål

En fordel ved Blu-ray-diske er mængden af ​​data, de kan holde. En enkeltlags Blu-ray-disk holder 25 GB, mens en dobbeltlags Blu-ray-disk holder 50 GB. Med en diskkopimaskine kan en person kopiere en meget stor mængde programmer, applikationer, dokumenter og videoer til en tom disk. På denne måde kan dataene sikkerhedskopieres eller transporteres bekvemt til en anden maskine.

Videofunktioner

Den mest almindelige brug af Blu-ray-diske er til 1080p HD-film. Blu-ray-afspillere afspiller disse diske, og seeren, der bruger dem, vil nyde lyd og video af høj kvalitet på sit HD-tv. En disc-kopimaskine gør det muligt at brænde en film til en disk for at sikkerhedskopiere eller dele med venner.

Blu-ray-fremtiden

Blu-ray Disc Association meddelte i 2009, at 3-D Blu-Ray-diske er i udvikling, og det udgav specifikationer for diske. Med udgivelsen af ​​3-D HDTV'er kan 3-D Blu-ray-diske give brugerne mulighed for at brænde 3-D BD-ROM'er med en Blu-ray disc-kopimaskine.