Sådan Stream Video Med en VLC Player

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start VLC Media Player. Klik på fanen 'File' øverst på VLCs menu og vælg 'Streaming / Transcoding Wizard'.

2.

Aktiver knappen 'Stream to Network' i vinduet 'Streaming / Transcoding Wizard' og klik på 'Next'.

3.

Klik på 'Vælg en stream' i vinduet 'Vælg input'. Tryk på 'Vælg ... 'for at vælge den ønskede inputvideo fra harddisken og klikke på' OK '.Tryk på' Næste 'for at åbne vinduet' Streaming '. < /p>

4.

Vælg enten UDP Unicast eller UDP Multicast, afhængigt af om du streamer til en eller flere computere. Indtast IP-adressen på de computere, du vil have at streame til i den tomme 'Destination' boks. Klik på 'Next' for at åbne vinduet 'Encapsulation Format'.

5.

Vælg 'MPEG TS' Næste. 'Tryk på knappen' Afslut 'i vinduet' Yderligere strømningsindstillinger 'for at begynde at konvertere og streame din video.

VLC Media Player fra Videolan.org er en gratis, open source lyd- og videospiller og transcoder på tværs af platformen, der er i stand til at indfange eller oprette en streamingvideo, som andre kan se på internettet. Dette virker ved at oprette en kanal, at andre, der har den rigtige webadresse, kan se til enhver tid. VLC Media Player kan streame flere videoformater, herunder MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 videoer og endda dvd-film. Du skal vælge mellem unicast (streaming til en computer) og multicast (streaming til flere computere), før du begynder.