Sådan bruges Traceroute Command

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start'.

2.

Klik på 'Kør'.

3 .

Skriv 'cmd' og tryk 'Enter'. Dette åbner MDOS Kommandoprompt vinduet. Her kan du søge og redigere computerens indstillinger ved hjælp af en række tekstprompter.

4.

Skriv 'Tracert' og tryk på 'Space' -tasten og indtast webadressen du vil have at besøge. Tryk 'Enter'. Når du skriver webadressen til webstedet, skal du ikke inkludere sektionen 'http: //' på webstedets adresse.

5.

Læs dataene, som det kommer op på skærmen. Den første kolonne viser antallet af routere, der er nødvendige for at informationen kan hoppe fra hjemmesiden til computeren. Den anden og tredje kolonne viser tiden, i millisekunder kræver det information fra en router til den næste. Herfra kan du se ruten for de data, du forsøger at se, før den når din computer.

Tips og advarsler

  • Når et svar til Traceroute siger 'timed out' betyder det, at pakken stoppede og forsøgte at søge efter en alternativ rute mod destinationen.
  • Hvert spring fra en router til en anden betegnes som en 'hop'.
  • Hvis du konstant ser dig selv forfriskende en webside, der ikke vil blive belastet trods et meget højt signal på din internetrouter, kan der være et problem i overførslen af ​​data fra et punkt til et andet inden for eller uden for dit netværk. Brug af kommandoen Traceroute i din computer hjælper dig med at finde ud af et netværksproblem eller yderligere maksimere dit data-sendpotentiale.