Hvordan finder jeg en nummerkode til trådløst internet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug et CAT5-kabel til at tilslutte din trådløse router, selvom det er fra din bærbare computer og start en webbrowser. Gå til http://192.168.1.1 og log ind bruger standard eller administrativt login. Normalt brugernavnet er 'admin' og adgangskoden er 'password', '1234' eller din router's mærke. Hvis din router er tilgængelig ved hjælp af en anden IP-adresse, skal du bruge det i stedet. < /p>

2.

Klik på fanen 'Sikkerhed' eller 'Sikkerhed' og se på de WEP-muligheder, du har valgt. Dit kodeord kan vises i almindelig tekst eller som en serie stjerner. I begge tilfælde er adgangskoden ikke, hvad du har brug for. På samme side som adgangskoden er der en række nøgler. Skriv ned koden for nøgle 1. Dette er normalt det, du skal bruge til at forbinde platformen. Log ud af siden.

3.

Tænd den enhed, du vil tilslutte trådløst til netværket, og start de trådløse muligheder. Indtast nøglen fra din routerens sikkerhedsindstillinger, hvor den anmoder om adgangskoden og indtast 'hex-nøgle' som typen af ​​adgangskode.

Tips og advarsler

< li> Du har muligvis ændret adgangskoden til de administrative muligheder for din router. Hvis du ikke husker denne adgangskode, skal du bruge en blyant eller en pen til at foretage en hard reset af routeren og logge ind med standardværdien. Trådløse routere har flere indbyggede sikkerhedsindstillinger, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dem uden en ledning, men kontrollerer stadig, hvem der har adgang. Nogle af dem lader dig bruge et passord eller en adgangskode til at kontrollere, hvem der har adgang til netværket, men derfra genererer routeren en HEX- eller ASCII-kode. Selv om adgangskoden kan fungere for en bærbar computer, skal emner som en Nintendo DS have brug for den egentlige nummerkode, der skal oprette forbindelse til netværket. Ofte fungerer numerisk nøgle bedre på tværs af platforme end adgangskoder gør.