Sådan Reset et kodeord til Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find den lille, røde 'Nulstil' -knap på bagsiden af ​​Linksys-routeren. Nulstillingsknappen er trykket ned i routeren, så den ikke trykkes ved et uheld.

2.

Tryk på nulstillingsknappen og hold den nede i 30 sekunder. Afhængigt af din router , skal du muligvis trykke på nulstillingsknappen med et smalt værktøj, f.eks. et bøjet papirklip.

3.

Slip reset-knappen. Løsen er nulstillet til standard kodeord, 'admin'.

Linksys routere tilsluttes et kabelmodem eller en anden internetforbindelsesenhed og opretter et lokalt netværk, der gør det muligt for alle pc'er og enheder at dele en enkelt internetforbindelse. Linksys-routere har webbaserede konfigurationsgrænseflader, og adgang til dem kræver en adgangskode. Adgangskoden er nødvendig for at konfigurere en række indstillinger, som f.eks. Sikkerhedsindstillingerne og pass-sætningen til det trådløse netværk. Hvis du vil konfigurere din Linksys-router og har glemt adgangskoden, kan du nulstille den. Dette kræver, at alle indstillinger på Linksys-routeren nulstilles til fabriksindstillingerne, så du skal genindtaste dine brugerdefinerede indstillinger.