Sådan aktiveres Remote Desktop MMC

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent Remote Server Administration Tools til Windows 7 på en computer, der kører Windows 7 (se Ressourcer). Du skal være medlem af administratorgruppen eller logget ind ved hjælp af administratorkontoen for at installere værktøjerne.

2.

Afinstaller enhver version af Administration Tools Pack eller Remote Server Administration Tools til Windows Vista fra computeren, inden du installerer Windows 7 Tools-pakken.

3.

Dobbeltklik på den hentede værktøjspakke for at starte installationsguiden. Udfør guiden trin efter din netværkskonfiguration og klik på 'Udfør' for at afslutte, når installationen er færdig.

4.

Klik på 'Start', 'Kontrolpanel' og derefter 'programmer'. Klik under 'Programmer og funktioner' på 'Slå Windows-funktioner til eller fra.' Under 'Windows-funktioner' skal du klikke på plustegnet ved siden af ​​'Remote Server Administration Tools' for at udvide valgmulighederne.

5.

Klik på plustegnet ved siden af ​​'Role Administration Værktøjer 'for at udvide det og derefter klikke i feltet ud for' Eksternt skrivebordsværktøjer 'for at aktivere dem.

Tips og advarsler

  • Fjernserveradministration Værktøjer til Windows 7 kan kun installeres på computere, der kører Enterprise, Professional eller Ultimate udgaver af Windows 7.
  • Remote Desktop er en del af Remote Server Administration Tools. Disse værktøjer giver dig mulighed for at køre administrative opgaver eksternt fra en Windows 7-computer på servere, der kører Windows Server 2008 eller Windows Server 2003. Standardindstillingerne er sikre og åbner kun portene eller aktiverer de tjenester, der kræves for en bestemt opgave.