Sådan konfigureres en Netgear Rangemax

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en internetbrowser på din computer. Typen af ​​browser er ligegyldigt.

2.

Skriv ruterenes internetprotokol eller IP-adresse i adresselinjen i din browser, og tryk på 'Enter' -tasten på dit tastatur. Som standard vil routerns IP enten være 'http://192.168.0.1' eller 'http://192.168.1.1.' Dette skal starte en router login prompt.

3.

Skriv 'admin' som brugernavn og 'adgangskode' som adgangskode, og tryk derefter på 'Enter' tasten på tastaturet for at Indtast instrumentbrættet. Dette er standard administratorindstillinger. Hvis du har ændret administratorens brugernavn og adgangskode, skal du bruge dine indstillinger i stedet for standard.

4.

Klik på et afsnit i menuen til venstre for at se de aktuelle indstillinger. Eksempelvis 'Grundlæggende indstillinger' giver dig mulighed for at ændre dine loginoplysninger samt routerens IP-oplysninger. 'Trådløse indstillinger' giver dig mulighed for at ændre dine trådløse sikkerheds- og netværksoplysninger.

5.

Gør ændringer i din router s konfiguration, og tryk derefter på 'Apply' knappen for at bekræfte ændringerne. Routeren genstarter sig automatisk med de nye konfigurationer, du har tildelt det.

6.

Luk browservinduet for at lukke Netgear dashboard, når du har fuldført konfigurationerne.

Netgear Rangemax er en trådløs router, der forbinder computere og andre enheder med en Wi-Fi internetforbindelse. Når du har installeret Rangemax på dit netværk, skal du konfigurere det ved at logge ind på Netgear dashboard på din router. Du kan få adgang til dette dashboard fra enhver computer, der har forbindelse til Rangemax router.