Sådan opretter du en Microsoft Home Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut en skærm til videoporten på bagsiden af ​​serveren. Du skal også forbinde et tastatur og en mus til USB-portene på serveren for at gå igennem installationsprocessen. Hvis du hellere ikke vil afbryde dine eksterne enheder fra din stationære computer, kan du forbinde en bærbar computer via en af ​​USB-portene på serveren for at gennemføre installationen. Tilslut også et Ethernet-kabel direkte fra en netværksport på serveren til en af ​​netværksportene på dit hjemmenetværkskort og et andet Ethernet-kabel fra hjemmenetværkskortet til din trådløse router.

2.

Tænd for din server og indsæt installationsprogrammet til Windows Home Server på din serverens diskdrev.

3.

Klik på knappen 'Næste', når installationen er færdig guiden åbnes for at starte installationsopsætningen. Vælg den region, du bor i, fra listen i det næste vindue, og klik på knappen 'Næste', når du er færdig.

4.

Vælg de harddiske, der bruges på din computer. Klik på knappen 'Næste', når du er færdig.

5.

Klik på pilen ved siden af ​​tekstfeltet, og vælg 'Ny installation' i rullemenuen. Klik på knappen 'Næste'.

6.

Klik på radioknappen ved siden af ​​'Jeg accepterer denne aftale' for at acceptere slutningen -bruger licensaftale. Klik på knappen 'Næste'.

7.

Indtast din produktnøgle int o boksene på den næste skærm. Produktnøglen findes i din Windows Home Server-boks. Klik på knappen 'Næste', når du er færdig.

8.

Skriv et navn i tekstfeltet ud for 'Home Server Name'. Du kan navngive din server, uanset hvad du vil. Klik på knappen 'Næste', når du er færdig.

9.

Klik på afkrydsningsfeltet ud for bekræftelseserklæringen for at bekræfte, at dataene på harddisken vil gå tabt. Klik på knappen 'Næste'. Der åbnes en dialogboks, der beder dig om at bekræfte, at du ved, at dataene vil gå tabt. Klik på knappen 'Ja'.

10.

Klik på knappen 'Start' for at starte installationsprocessen. Det vil tage lidt tid afhængigt af din computer. Systemet genstarter flere gange under installationen. Når installationen er gennemført, vil du se skærmbilledet Velkommen til Windows Home Server.

11.

Klik på pilen nederst på Windows Home Server-velkomstskærmen.

< p> 12.

Skriv en adgangskode til din server i den relevante tekstboks. Du skal bekræfte adgangskoden i tekstboksen under det. Skriv i tekstboksen nederst på skærmen et kodeord i tekstboksen. Klik på forpilen, når du er færdig.

13.

Slå automatiske opdateringer til eller fra. Det anbefales at tænde dem, så din computer kan blive opdateret med den nuværende software og beskyttelse mod vira og andre trusler. Klik på fremadspilen, når du er færdig.

14.

Vælg, om du vil være involveret i programmet Customer Experience. Dette er op til dig. Microsoft vil tage oplysninger om din computer og bruge den til en undersøgelse af system- og serverbrug som forklaret i blurb øverst på skærmen. Klik på fremadpilen, når du er færdig.

15.

Vælg om du vil have fejlrapportering slået til eller fra. Dette vil bede dig om at indsende en fejlrapport til Microsoft, når et program uventet lukker eller der er et problem med software. Klik på fremadpilen, når du er færdig.

16.

Afbryd skærmen, tastaturet og musen eller din bærbare computer fra serveren. Hold Ethernet-kablet tilsluttet til routeren. Sådan forbindes dine andre computere til serveren. Servere understøtter ikke trådløse forbindelser mellem routeren og serveren.

17.

Download Windows Home Server Connector-softwaren (se Ressourcer) til en hvilken som helst computer, du ønsker at oprette forbindelse til serveren .

Klik på ikonet 'WHSCONNECTORINSTALL.exe', når du er klar til at installere serverstikket på din computer.

19.

Klik på knappen 'Næste', når installationsguiden starter og følger installationsvejledningen.

20.

Log ind på din server ved at indtaste det kodeord, du oprettede under installationen serversoftwaren på din server. Klik på knappen 'Næste'.

21.

Vælg om du vil vække computeren for at sikkerhedskopiere computeren. Klik på 'Næste' for at konfigurere opsætningen. Når konfigurationen er færdig, skal du klikke på knappen 'Udfør'.

22.

Klik på serverikonet i proceslinjen for at åbne serverkonsollen. Log ind med dit kodeord, og du vil have adgang til serveren.

Tips og advarsler

  • Windows Home Server Connector-softwaren skal downloades og installeret på hver computer, du vil have adgang til serveren.
  • Windows Home Server er et program, der giver dig mulighed for at forbinde din server til de Windows-baserede pc'er i dit hjem. En server lader dig dele filer og programmer mellem flere computere, så længe de alle er tilsluttet serveren. Installationen og opsætningen er en proces med flere dele og kræver, at du allerede ejer et hjemmeserver-system og har computere forbundet via bredbåndsinternetadgang og en netværksrouter.