Sådan Bridge Wired Routere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut en af ​​de kablede routere til din computer via Ethernet-kabel. Ethernet-kablet ligner en kabelledning med en større telefonforbindelse. Få adgang til din routerens sikkerhedsmenu ved at indtaste http://192.168.1.1 i adressefeltet i din browser. Indtast et brugernavn og adgangskode for at få adgang til dit netværk. Se brugervejledningen eller undersiden af ​​din router for at finde standard brugernavn og adgangskode.

2.

Få adgang til lokalnetværkets (LAN) adresse samt routeren DHCP-poolen i de grundlæggende indstillinger for din netværkskonfiguration. Skriv disse tal ned, da du vil bruge dem senere. Afslut rutekonfigurationsskærmen.

3.

Slut din anden kablede router til din computer via Ethernet. Tilslut ikke den anden router til den første router. Åbn din webbrowser og naviger til http://192.168.1.1 og indtast dit brugernavn og din adgangskode.

4.

Naviger til WAN-delen (WAN) skærm, som kan have forskellige måder at lokalisere, afhængigt af model af din router. Indtast en IP-adresse for denne router, der ligger uden for det DHCP-område, du tidligere skrev ned. Hvis din DHCP-pool f.eks. Er 192.168.100-150, skal du vælge en DHCP-pool som 192.168.1.38.

5.

Naviger til LAN-opsætningsskærmen, og kontroller, at DHCP er slået fra.

6.

Naviger til din trådløse konfigurationsopsætning og vælg et andet service sæt identifikator (SSID) navn fra den første router, du oprindeligt oprettede. Du kan vælge et navn til din SSID.

7.

Opret en anden adgangskode under sikkerhedsindstillingerne. Sørg for, at dit kodeord oprettes under WPA-indstillingen. Hver router konfigurationsskærm varierer, så se i din manual for at finde ud af, hvilket link der skal klikkes for at få adgang til det. Skriv ned dine nyligt ændrede indstillinger og gem.

8.

Træk den anden router ud af stikkontakten. Tilslut Ethernet-ledningen, der løber fra bagsiden af ​​den anden router, til en ledig Ethernet-port på hovedrouteren. Sæt den anden router tilbage i væggen.

Hvis kablede routere ikke er konfigureret korrekt, vil de forblive i konstant konkurrence om kontrol af netværket, hvilket forstyrrer din forbindelse til internettet. Normalt broderes en kablet router, så du kan tilføje et trådløst netværk. Du kan vælge at overbygge to kablede routere, hvis du ønsker at udvide netværk i hele dit hus. Du kan også bruge to kablede routere, hvis du vil øge antallet af porte til computere og andet netværksudstyr.