Sådan Reset et kodeord til en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at routeren er korrekt tilsluttet. Sørg for at tilslutte routerens strømforsyning til en stikkontakt eller en stikkontakt. Enheden skal være tændt for at nulstille adgangskoden.

2.

Find reset knappen på bagsiden af ​​routeren. Nulstillingsknappen er et lille hul normalt placeret ved siden af ​​porten til strømadapteren.

3.

Tryk nulstillingsknappen i 30 sekunder Du skal muligvis bruge en pin eller sikkerhedsnål til at holde knappen nede. Vent på, at lysene på enheden blinker, før du lader nulstillingsknappen gå.

4.

Åben et browservindue og indtast routers IP-adresse i adresselinjen, og tryk derefter på 'Enter' -tasten. Routerens IP-adresse varierer fra producent. For eksempel kan en Linksys-router s IP-adresse være http://192.168.1.1. Du kan finde en liste over almindelige router-IP-adresser online (se Ressourcer).

5.

Log ind på administratorsiden for din router. Brugernavnet og adgangskoden skal nulstilles til standardlogins.

6.

Få adgang til routerens administratoradgangskode og opret en ny adgangskode. Følg de foreslåede retningslinjer, der er angivet af routeren ' s fabrikant for at oprette en stærk adgangskode. Klik på 'Gem' eller 'OK' for at gemme din nye adgangskode.

7.

Få adgang til de trådløse sikkerhedsindstillinger og lav en adgangskode. Vælg enten WPA eller WEP for at aktivere din trådløse sikkerhed, og indtast derefter et kodeord i det relevante felt. Klik på 'Gem' eller 'OK' for at gemme dine indstillinger.

8.

Log ud af administratorsiden, og luk derefter browservinduet.

< h4> Tips og advarsler

  • Ved at trykke på reset-knappen gendannes den trådløse router til standard fabriksindstillinger, herunder dine administratorindstillinger.
  • Den trådløse sikkerhedsadgangskode, du oprettede, skal være indtastet på hver computer, du ønsker at tillade at få adgang til internettet via routeren.
  • Trådløse routere tillader en forbindelse til internettet uden brug af kabler. Computere eller enheder inden for et bestemt antal fødder kan oprette forbindelse til internettet via en af ​​de trådløse routerens adgangspunkter. Det er vigtigt at sikre en router for at sikre, at andre ikke kan få adgang til dit netværk. Når en adgangskode er etableret for en trådløs router , skal alle enheder i netværket bruge adgangskoden til at oprette forbindelse til internettet. Hvis du glemmer dit kodeord til din trådløse router, kan du nulstille adgangskoden inden for få minutter.