Sådan aktiveres SSL i IIS 6

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' knappen og indtast 'inetsvr.msc' i tekstboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne din IIS-serverleder.

2.

Højreklik på webstedet, der kræver SSL, og vælg 'Egenskaber'. Klik på knappen 'Avanceret'. Klik på knappen 'Tilføj'. Indtast IP-adressen for hjemmesiden og indtast '443' for porten. Dette gør det muligt for SSL-porten til serveren. Klik på 'OK' for at gemme indstillingerne.

3.

Klik på fanen 'Directory Security'. Klik på knappen 'Rediger' i afsnittet 'Sikker kommunikation'. Marker afkrydsningsfeltet 'Kræv sikker kanal (SSL).'

4.

Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Klik på 'OK' igen i vinduets hovedegenskaber for at gemme dine indstillinger og lukke vinduet.

Secure Sockets Layer (SSL) krypterer dine weblæsers private oplysninger. Ethvert indhold sendt fra din online besøgende computer til din internetinformationstjeneste (IIS) webhost er krypteret, så dataene er beskyttet mod uautoriserede læsere. Dette beskytter dine kunder mod identitet tyveri Før SSL arbejder på din IIS-server, skal den være aktiveret. Du aktiverer SSL for hver hjemmeside, der kræver databeskyttelse.