Sådan bruges USB Wireless Internet på flere computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Aktivering af et trådløst netværk

1.

Angiv, at en internetforbindelse er aktiv på din pc ved at klikke på ikonet Internetadgang på skrivebordet. Dette ikon er placeret nederst til højre på skærmen og betegnes af en række stigende søjler. Enkelt klik på dette ikon for at åbne et pop op-vindue, der afslører aktive forbindelser i dit område. Enkelt klik på den relevante internetforbindelse for at oprette forbindelse til internettet. Der kan vises et vindue, der beder dig om at indtaste adgangskoden for at få adgang til netværket. Hvis du er på et sted, der kræver adgangskode til internetadgang, f.eks. En kaffebar, hent det fra butikens personale. Gentag internetforbindelsesprocessen med den nødvendige adgangskode.

2.

Indsæt den trådløse USB-router i den relevante USB-port på forsiden af ​​dit pc-tårn. Hvis du har en bærbar computer, er USB-porten placeret på begge sider af dit tastatur. Der vises et popup-vindue på skærmen eller skærmen instruerer dig til at installere de trådløse USB-routerens drivere. Installer disse komponenter ved at klikke på 'OK' i pop op-vinduet. Den trådløse USB-router opretter sit trådløse internetnetværk automatisk.

3.

Test det trådløse internetnetværk ved at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af en anden personlig computer eller bærbar computer, der er trådløs internet- aktiveret. Brug internetforbindelsesmetoden i trin 1. Gentag dette trin efter behov for at forbinde flere enheder til dit trådløse internetnetværk.

Universal Serial Bus (USB) trådløse internet routere er ikke rigtige internet routere, fordi disse enheder afhænger af aktive internetforbindelser til arbejde. En trådløs internetrouter skifter en personlig computer til et nav, hvorfra andre computere eller håndholdte gadgets kan oprette forbindelse til internettet. Disse enheder er ideelle til forretningsrejsende, der ønsker at dele aktive internetforbindelser med kunder eller teammedlemmer for at gennemføre projekter, dele forslag og udviklingsmødestrategier.