Sådan får du adgang til e-mails af proxy-servere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Acess e-mails med US WebProxy

1.

Få adgang til e-mails ved hjælp af US WebProxy-proxyserveren. US WebProxy tillader sine besøgende at sikre, at de begrænsede websteder, som f.eks. Webpostwebsites til Gmail, Hotmail og Yahoo, er trygge og anonymt.

2.

Indtast webadressens adresse. Indtast de ønskede adresser i den hvidfarvede tekstboks, som findes under 'Indtast webadresse'.

3.

Vælg fanen 'Surf', der ligger ved siden af hvor du indtastede webadressens ønskede webmail. US WebProxy vil så omgå eventuelle begrænsninger og give dig adgang til din e-mail.

Få adgang til e-mails med proxify

1.

< p> Se din e-mail via Proxify-proxyserverens websted. Proxify hjælper internet surfere, der ønsker at besøge blokerede webpost-websteder, mens de holder dem anonyme og sikre.

2.

Indtast webadresse på webstedet i tekstfeltet, der lyder 'Start surfing anonymt ved at indtaste en webadresse nedenfor.'

3.

Klik på fanen 'Proxify' for at blive omdirigeret til internettet mail side, hvor du vil få adgang til dine e-mails.

Få adgang til e-mails med Proxooon

1.

Besøg det officielle Proxooon-websted for at få adgang til din mailleverandør s hjemmeside. Proxooon-webstedet er gratis og hjælper internetbrugere med at omgå internetblokke.

2.

Indtast webadressens begrænsede webadresse i tekstboksen. Den findes under, hvor 'Indtast URL-adressen' vises.

3.

Vælg 'Surf' fanen placeret på højre side af URL-tekstboksen. Vent til Proxooon for at give dig adgang til webpoststederne, hvor du kan se dine e-mails.

Tips og advarsler

  • For en liste over proxy-servere, som du kan bruge til at få adgang til e-mails, kan du besøge websteder som Free Web Proxy List og Proxy 4 Free.
  • Hvis webpoststeder er blokeret på din skole, kollegium eller på arbejdspladsen på grund af deres retningslinjer for internet browsing, bør du ikke omgå nogen internetbegrænsninger - medmindre din leder eller vejledende har tilladt det. At bryde internetbrowsningsregler på disse steder kan få dig fyret eller suspenderet.
  • Internetbegrænsninger fastsættes af netværksadministratorer på uddannelsesinstitutioner og virksomhedernes arbejdspladser. Dette er gjort, så deres webbrugere ikke kan få adgang til bestemte websteder, der kan indeholde utilstrækkeligt indhold, udnytte mængder med høj båndbredde eller have for stor trafik. Det er ikke ualmindeligt for webposttjenester, som dem for Gmail, Hotmail og Yahoo !, at også være begrænset. Om nødvendigt kan brugere få adgang til e-mails ved hjælp af proxyservere for at omgå enhver form for begrænsning.