Sådan opbygger du et kablet netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for alle computere og tag stikket ud af bredbåndsmodemet og routeren.

2.

Slut bredbåndsmodemet til den rigtige internetkilde i huset. Internet-kilden ville være en kabelstik til kabel-internet eller en telefonstik til DSL.

3.

Tilslut et ethernetkabel fra bredbåndsmodemet til porten på routeren mærket ' WAN 'eller' Internet '. (Se vejledningen til routeren om nødvendigt for at finde den korrekte port.)

4.

Slut et ethernet-kabel fra hver computer til portene bag på router. Disse porte på routeren er normalt mærket med tal.

5.

Tilslut bredbåndsmodemet for at tænde det. Vent 2 til 3 minutter for modemet til at tænde Lysene vil forblive blinkende og forblive solide, når modemet er klar.

6.

Tilslut routeren for at tænde den. Vent 2 til 3 minutter for routeren til strøm på.

7.

Tænd computere på netværket.

8.

Åbn et internetbrowservindue på hver computer Browserens hjemmeside skal vises, hvilket angiver en vellykket internetforbindelse.

Tips og advarsler

  • Juster routers indstillinger for at tilføje ekstra sikkerhed til Netværket. Se vejledningen til routeren for at få oplysninger om, hvordan du konfigurerer routeren.
  • Overvej at køre en software firewall på hver computer for ekstra sikkerhed.
  • Kablede netværk er billigere, hurtigere og sikrere end trådløse netværk, ifølge PCWorld. Således vælger mange brugere, der har brug for hastighed til onlinespil eller streaming-videoer, at oprette et kablet netværk. De fleste computere har indbygget Ethernet-kapacitet indbygget, og meget af teknologien bag et kablet netværk er plug-and-play.