Dyr, der kan findes i Nipmuck State Forest, Connecticut

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Nipmuck State Forest ligger i Connecticut, på den nordøstlige del af USA. Den beskyttede skov er hjemsted for flere store søer samt løvfældende og stedsegrønne skove, hvilket gør det til et perfekt hjem for en bred vifte af dyreliv. Skoven ligger i den nordøstlige del af Connecticut, tæt på grænsen til New England. Tilstødende Bigelow State Park dækker de to regioner sammen 9.000 hektar. De første områder af Nipmuck blev erhvervet i 1905, hvilket gør den til den næst ældste nationale skov i Connecticut. Parken er åben fra 8 am til solnedgang dagligt.

Pattedyr

Nipmuck State Forest er hjemsted for flere pattedyr, der er almindelige i Nordamerika, med tal blomstrende som følge af skovforvaltning og skovenes beskyttede status Ud over den fælles grå egern og den sydlige flyvende egern er der også sjældnere amerikanske rød egern til stede i skoven. Chipmunks og vaskebjørne er en almindelig synsvinkel, ligesom mol og grundhunde. Af de større pattedyr, hjorte, ræve, bæver, coyoter, væsler, skunks og lige bjørne kan også findes i Nipmuck State Forest.Opossums, Nordamerika er den eneste puppedyr, der også befinder sig i området, men som med mange af de ovennævnte pattedyr, de er stort set natlige og kun bevis for deres tilstedeværelse kan ses i løbet af dagen.

Fugle

Connecticuts statsfugl, den amerikanske robin, findes i Nipmuck State Forest. Derudover blev vilde kalkuner (genindført til staten i 1972) og forskellige arter af heron, and, grou se, måge, due, kingfisher, spejl, sluge, krusere og vandstrus er blot nogle få eksempler på fuglelivet til rådighed. Bald eagles, fiskeørn, skovfalk og forskellige hawk arter udgør rovfuglens befolkning i skoven og på tværs af Connecticut. Forskellige steder for fugleture er opstillet over skoven.

Fisk og Reptiler

Da Nipmuck indeholder flere søer og damme, er der en række fiskarter, der findes der. Nogle damme holdes oplagret med ørred for at tillade fiskeri, og gedde, kokanee og havkat sorter også almindelige. Bokseskildpadder og snappeskildpadder findes i stille vandområder, samt fairy rejer og salamander. Selv om giftige slanger og rattlesnakes er fundet i Connecticut, strækker de sig ikke så langt nordpå som Nipmuck State Forest. Slanger, der kan findes, omfatter garter slange, bånd slange, glat grøn slange, nordlig vand slange og østlig hognose, som ikke udgør nogen reel fare for offentligheden.