Linksys Wireless Network Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Adgang nægtet ved download af filer i Windows 7

Det mest almindelige problem, der blev fundet med Linksys trådløse routere, indebærer at modtage en 'Access Denied' -meddelelse, når du downloader filer i Windows 7. For at løse dette problem skal du klikke på 'Egenskaber' under menuen 'Åbn', og klik derefter på 'Avanceret'. Hvis du ikke vil have dine downloadede filer krypteret, skal du fjerne afkrydsningsfeltet 'Krypter indhold for at sikre data' og prøv din download igen.

Intermitterende trådløst signal

Et andet almindeligt problem, der involverer Linksys trådløse routere, er et intermitterende trådløst signal. For at løse dette problem skal du slukke for din trådløse adapter og tilslutte din computer til internettet via et Ethernet-kabel. Gå til routerens webbaserede opsætningsside og klik på 'Wireless.' Under 'Konfigurationsvisning' skal du klikke på 'Manuel' og sørge for, at dit netværksnavn er angivet korrekt. Vælg en kanalbredde på 20 mHz, og vælg en kanal. Gem dine indstillinger, og sluk routeren og din computer. Efter 30 sekunder skal du tænde dem igen. Den trådløse signalets stabilitet skal have forbedret sig.

En computer på hjemmekommunikationsnetværk kan ikke forbinde til internettet.

Nogle gange har en enkelt computer på hjemmenetværket problemer med at oprette forbindelse til internettet med en trådløs Linksys-router. Kontrollér, at du bruger den rigtige trådløse nøgle eller adgangskode. Hvis du er, skal du derefter reparere din internetforbindelse på Windows. Højreklik på den trådløse netværksforbindelse i systembakken nederst til højre på skærmen, og vælg 'Reparation .' Linksys er navnet på en række trådløse routere, der sælges af Cisco. Ruterne giver trådløs internetadgang enten på hjemmekontor eller til et trådløst netværk.