Sådan Splice En Internet Kabelforbindelse til en Stereo

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start', og klik derefter på 'Søg', skriv 'ncpa.cpl' og tryk på 'Enter' -tasten. Vinduet 'Netværksforbindelser' vises.

2.

Højreklik på ikonet for netværksforbindelsen, der er tilsluttet kabelmodemet og klik på 'Egenskaber'. Indtast administratorkontoadgangskoden, hvis du ønsker det, og tryk på 'Enter' -tasten.

3.

Vælg fanen 'Deling' og klik derefter på 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computerens internetforbindelse 'for at vælge indstillingen Internet Connect Sharing.

4.

Slut CAT 5 eller CAT 6 patchkablet til stereo netværksporten og den anden ende af patchkablet i den anden netværksadapterport på Windows-computeren.

5.

Konfigurer stereoen til at modtage en dynamisk eller DHCP IP-adresse i henhold til producentens instruktioner, og genstart derefter stereo.

Mange kabelmodemer giver kun en netværksport med den antagelse, at brugeren vil forbinde denne port til en firewall, der beskytter mod uønsket internettrafik og også giver yderligere porte og IP-adresser, så flere enheder, som kun en computer kan dele kabelforbindelsen. Ved at konfigurere Internet Connect Sharing på en Microsoft Windows-computer kan en netværksaktiveret stereo og Microsoft Windows-computeren dele netværksporten med enkelt kabelmodem.