Sådan aktiveres en opkaldslinje til opkaldsnetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for din computer og vent på, at skrivebordet skal indlæses. Klik på 'Start' menuen og skriv 'gpedit.msc' i søge dialogboksen. Tryk på 'Enter' for at starte 'Local Group Policy Editor' for at aktivere ikonet for opkalds netværk.

2.

Rediger brugerkonfigurationer for værktøjslinjen for at aktivere ikonet til opkaldslinjen for opkaldsnetværk. Dobbeltklik på 'Brugerkonfiguration' i venstre rude for at udvide mappen. Klik på 'Administrative skabeloner' og klik på 'Start menu og proceslinje.'

3.

Klik på ikonet 'Netværk'. Højreklik på 'Fjern netværksikonet' i højre rude i vinduet og klik på 'Rediger'. Klik på 'For at aktivere netværksikon' og klik på '(prik) Deaktiveret eller Ikke konfigureret.' Klik på 'OK' for at gemme netværksikonets indstillinger og afslut.

4.

Start computeren igen for at se, om netværksikonet, der viser opkaldsforbindelsen, er aktiveret på opgaven bar.

Aktivitetslinjen på skrivebordet på din computer indeholder ikoner, der viser programmer, der kører på din computer. Et ikon repræsenterer hvert program, og du kan højreklikke på et ikon for at få vist status for det pågældende program. Tilføjelse af ikoner til værktøjslinjen giver mulighed for nem og hurtig adgang til programmer, f.eks. Opkaldsnetværk. Du kan aktivere ikonet til opkalds netværk på din proceslinje for at få vist status for din forbindelse.