Sådan konfigureres en trådløs Westell 327W computer til WEP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skriv http://192.168.1.1 i adresselinjen for din valgte internetbrowser, f.eks. Firefox eller Internet Explorer.

2.

Indtast brugernavnet og adgangskoden til Westell-router. Hvis du ikke har oprettet et brugernavn og adgangskode til dit netværkssystem, bliver standardbrugernavnet 'administrator' med et kodeord med 'adgangskode' eller lad adgangskodefeltet være tomt.

3.

< p> Klik på 'Wireless' under konfigurationsfanen. Klik på 'Sikkerhed' og vælg 'WEP' i rullemenuen ud for trådløs sikkerhed.

4.

Klik på en nøgle og brug enten den adgangskode, der allerede er angivet eller opret en ny. WEP nøgler spænder fra en række alfanumeriske tegn, der kan være så lidt som 5 tegn til mere end 58 tegn. Jo længere adgangskoden er, desto sikrere er dit netværk. Klik på Gem og Afslut.

Din trådløse internetforbindelse kan blive kompromitteret af hackere og personer, der aflytter på din internet-surfing, hvis WEP ikke er etableret på dit Westell 327W-modem. WEP (wired equivalent privacy) er en sikkerhedsmetode til beskyttelse af dit trådløse lokalnetværk (LAN), der tilbyder beskyttelse svarende til et kablet lokalnetværk. Konfigurationen af ​​dit Westell-modem kræver, at du får adgang til sikkerhedsindstillingerne for dit modem ved hjælp af fabriksindstillet brugernavn og adgangskode, der følger med dit Westell-modem eller den adgangskode, du oprettede.