Sådan kontrolleres et LAN-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Orb-logoet nederst på skrivebordet for at vise startmenuen. Klik på 'Kontrolpanel' i menuen for at åbne et vindue.

2.

Skriv 'fejlfinding' i søgefeltet i øverste højre hjørne af vinduet. Klik på linket 'Fejlfinding' fra resultaterne i midten af ​​vinduet.

3.

Klik på 'Opret forbindelse til internettet' under afsnittet 'Netværk og Internet' til begynde at tjekke LAN og internetforbindelse. Følg instruktionerne for rettelser, når du bliver bedt om af Windows-operativsystemet.

Tips og advarsler

  • Alternativt kan du bruge Microsoft's 'Internet Connectivity Evaluation Tool' Internet-router til de rigtige indstillinger (se Ressourcer).
  • Internet browsere viser websider med relativ lethed, men et stort antal hardware, software og andre tjenester arbejder sammen for at præsentere disse sider. Mange af disse komponenter, f.eks. Internet Service Provider (ISP), er uden for internetbrugernes kontrol. Desuden opretter en router et lokalt lokalnetværk (LAN), så flere pc'er deler en internetudbyder via et modem. Netværk er meget sammenfaldende , men Microsoft indeholder et fejlfindingsværktøj i Windows 7, der kontrollerer LAN-netværk og internetforbindelse og tilbyder løsninger til påviselige problemer.