Sådan synkroniseres en pc med en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en internetbrowser på den bærbare computer. Gå til Microsoft Download Center - placeret i afsnittet 'Downloads og forsøg' på Microsoft-webstedet - og skriv 'SyncToy' i søgefeltet (se 'Ressourcer'). Klik på 'SyncToy' søgeresultatet. Klik på linket 'download' på SyncToys downloadside for at gemme programmet på din computer. Dobbeltklik på installationsfilen på den bærbare computer for at installere den på den bærbare computer.

p> Åbn det installerede SyncToy-program. Klik på knappen 'Opret ny mappe par'.

3.

Klik på 'Gennemse' i afsnittet 'Venstre mappe'. Naviger til ' Netværk ', og find det computernavn, som du vil synkronisere fra. Klik på pilen eller' plus '-tegnet ved siden af ​​computernavnet for at se delte mapper. Klik på en mappe for at markere og markere den. Klik på' OK '.

4.

Klik på 'Gennemse' i afsnittet 'Højre mappe'. Naviger til en mappe på din bærbare computer, som du vil synkronisere. Eller vælg en mappested og klik på 'Opret ny Mappe 'for at oprette en helt ny mappe. Klik på den mappe, du vil synkronisere for at markere og fremhæve den og derefter klikke på' OK '. Klik på' Næste '.

5.

Klik på knappen 'Synkroniser', hvis den ikke allerede er valgt. Klik på 'Næste'. Indtast et navn for r de parrede mapper du 'synkroniserer igen. Klik på 'Afslut'. Gentag denne proces for at oprette så mange parrede mapper fra pc'en og den bærbare computer, som du vil synkronisere.

6.

Klik på den parrede mappe navn i den venstre kolonne af SyncToy-program, hvis det ikke allerede er markeret med blå. Klik på 'Kør' nederst til højre i SyncToy-grænsefladen. Vent til den grønne statuslinje vises 'Afsluttet.' Klik på 'Luk'. Åbn SyncToy, vælg de parrede mapper ' navn, som du vil synkronisere og klikke på 'Kør', når data, filer og mapper er blevet ændret eller redigeret fra pc'ens placering.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil bruge Windows-dokumentmappe med et USB-flashdrev til at synkronisere en pc og en bærbar computer, skal du oprette en ny 'dokumentmappe' på pc'en og placere alle de data, du vil synkronisere inde i den. Kopier denne 'dokumentmappe' til dit USB-flashdrev og til den bærbare harddisk. Rediger filer på enten pc'en eller laptop'en, højreklik på 'dokumentmappen' og klik på 'Opdater alle', når der er foretaget ændringer. Indsæt USB flashdrev, vælg 'Opdater alle' på sin 'Aktuelt' og sæt derefter flashdrevet i den computer, der skal synkroniseres. Højreklik på 'Aktuelt' på harddisken og klik på 'Opdater alle'.
  • Synkronisering af filer mellem to computere betyder stort set, at filerne fra et system kopieres automatisk fra et sted til det andet. Microsoft laver gratis synkroniseringsværktøjer, der giver dig mulighed for at gøre dette. SyncToy er for eksempel et gratis downloadbart program, der gør det muligt at synkronisere to computere, der er tilsluttet via et lokalt netværk, f.eks. Hjemme eller på arbejde. For computere, der ikke er tilsluttet via et netværk, kan du bruge Windows Briefcase - et værktøj, der følger med Windows XP og nyere systemer - til at synkronisere bærbare og stationære filer.