Sådan bruger du LogMeIn

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Naviger til websiden LogMeIn i afsnittet Reference. På hjemmesiden placerer du musen over 'Produkter' fra fanerne øverst på siden. Vælg 'LogMeIn Free' i drop-down menuen.

2.

Opret en konto ved at klikke på 'Opret en konto' fra højre side af websiden. Indtast din email adresse, vælg en adgangskode, vælg et brugernavn og vælg dit land. Klik på 'Fortsæt' for at fortsætte. Klik på 'Tilføj denne computer' fra næste side. På den næste side skal du klikke på 'Installer LogMeIn' og følge vejledningen. Du bliver bedt om at give computeren et navn. Skriv dette navn ned. Når softwaren er installeret, kan du gå videre til næste trin.

3.

Brug en anden computer til at logge på LogMeIn. Brug det brugernavn og adgangskode, du plejede at tilmelde dig. Oplysningerne blev også sendt til din e-mail-konto, som du plejede at tilmelde dig.

4.

Vælg den computer, du vil have adgang til. Dobbeltklik på computerikonet. Bemærk: Hvis du har flere registrerede computere, skal du sørge for, at du kender navnet på den computer, du ønsker at få adgang til, og klik på den computerikon.

5.

Tillad LogMeIn at Opret forbindelse til værtscomputeren. Dette tager kun ca. et minut. Du vil se værtscomputeren. Du kan udføre ethvert arbejde, åbne filer eller arbejde i alle softwareprogrammer, som du ville, hvis du sad foran selve computeren.

6.

Udskriv alle dokumenter, som du skal udskrive fra værtscomputeren som du ville, hvis du sad på fjerncomputeren. Den printer, som computeren vil bruge, er den ene tilsluttet til værten og ikke nogen printer tilsluttet fjerncomputeren.

7.

Sluk for værtscomputeren efter at du er færdig med at arbejde, som du ville, hvis du sad på værtscomputeren. Bemærk: Når du har slukket værtscomputeren, kan du ikke tænde den igen igen. Værten skal være fysisk tændt på selve computeren.

LogMeIn er en onlineapplikation, der giver dig mulighed for at arbejde eksternt ved at få adgang til dit hjem eller din computer fra en anden computer hvor som helst. Ansøgningen er nem at installere og bruge. Du skal dog have hovedcomputeren tændt for at få adgang til den via LogMeIn. Når du har installeret applikationen, kan du begynde at få adgang til dit hjem eller din arbejdsstation, når som helst fra hvor som helst.